You are here

Hector en de overheid

Steeds meer overheidsinstellingen vinden hun weg via het eHealthBox kanaal naar de arts. Eén van deze administraties is de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid. De FOD Volksgezondheid volgt zo de nieuwe evoluties en maakt gebruik van de eHealth-platform basisdiensten. Hectorianen ontvangen hun stageverslagen voor de HAIO's rechtstreeks in Hector via de eHealthBox.

Het gaat om communicatie die niet zal doorstromen naar de EMD's. Want ze is bestemd voor de algemene administratie van de arts en gaat niet over een specifieke patiënt. We raden u aan de bijlagen aan deze berichten (typisch een PDF document) af te drukken of te bewaren op uw systeem. 

Tip: om snel deze communicatie uit uw andere (meestal patiënt-gerelateerde communicatie) te filteren, maakt u in Hector een smartfilter aan die alle berichten van de overheid groepeert:

  1. Typ een woord of een deel van een woord (vb 'overheid') in het zoekfilterveld en klik op Zoeken (of druk ENTER).
  2. Klik op 'zoekfilter opslaan'
  3. Hector toont een gefilterde lijst van berichten. De zoekfilter is bovendien opgeslagen en zichtbaar links onder in het menu zodat u later enkel het opgeslagen filterwoord hoeft aan te klikken.

Bent u nog geen Hectoriaan? Klik hier voor meer info...