U bent hier

Verzenden met Hector

Vanaf Hector versie 2.0 is het mogelijk om vanuit uw EMD berichten te versturen via Hector. Hiervoor hoeft u slechts enkele minimale aanpassingen te doen in Hector en uw EMD:

Controleer uw Hector versie

Het rechtstreeks verzenden van berichten vanuit uw EMD via Hector is mogelijk vanaf Hector versie 2.0. U kan de versie van uw Hector installatie controleren in de rechter benedenhoek van de toepassing. Indien u nog niet over versie 2.0 beschikt, dient u even geduld te hebben. Wij rollen de nieuwe Hector versies automatisch uit in verschillende golven. U komt één van de komende dagen of weken zeker aan de beurt.

Configuratie Hector

Hector leest de berichten uit een standaard folder. Deze folder wordt ingesteld in Config > EMD integratie:

U kan de Hector folder ten allen tijde aanpassen naar uw persoonlijke voorkeur, maar wij raden u aan deze niet aan te passen, tenzij in het geval van conflicten.

Verwijs binnen uw EMD naar deze folder om berichten klaar te zetten. Indien u twijfelt over de configuratie van uw EMD kan u steeds terecht bij de helpdesk van uw EMD leverancier. 

Kan ik berichten blijven sturen naar artsen die nog niet met eHealthBox werken?

Ja, tenminste als u voordien al kon versturen naar die bestemmelingen. Enkel wanneer Hector zeker is dat de bestemmeling berichten kan ontvangen via eHealthBox zal het de berichten ook via dat kanaal verzenden. In het ander geval zal Hector de berichten klaarzetten om alsnog via uw oude communicatiesoftware te worden verzonden.

Hector maakt hiervoor gebruik van een zogenaamde fallback folder. Deze folder is de folder waarin uw Medserve/Medimail/MediRing de berichten oppikt om te verzenden. Deze folder dient u te configureren in Hector. De exacte locatie van deze folder kan u terugvinden in uw EMD.